Την περιοχή του Ατσαλένιου και πιο συγκεκριμένα το γήπεδο του Π.Ο.,Α. επισκέφτηκε σήμερα ο Δ/ρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δημόπουλο Νίκο, όπου συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Π.Ο.Α., και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό Σωματείο.

Ο κ. Κουράκης δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτούν το γήπεδο μηχανικοί για να εξετάσουν και να προχωρήσουν σε κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις, όπως στην μελέτη για την αντικατάσταση των παλαιών κιγκλιδωμάτων , ανατολικά του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε επίσης με τους παράγοντες της ομάδας, για την προοπτική αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα, που έχει τοποθετηθεί εδώ και μια δεκαετία και του οποίου γίνεται πάρα πολύ μεγάλη χρήση γιατί εκτός της πρώτης ομάδας, αθλούνται και πάρα πολλά παιδιά από τις ακαδημίες ενώ το χρησιμοποιούν για αγώνες και άλλα Αθλητικά Σωματεία.

Επίσης ο κ. Κουράκης μαζί με τον κ. Δημόπουλο συνομίλησαν με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής Νότιο – Δυτικά του γηπέδου και τους ενημέρωσαν ότι σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του Σχεδίου Πόλης στην περιοχή.

Όπως τόνισε στους κατοίκους ο Δήμαρχος, αύριο Παρασκευή θα επισκεφτούν την περιοχή οι Αντιδήμαρχοι Βασιλάκης Μανώλης και Δημόπουλος Νίκος μαζί με στελέχη της υπηρεσίας ώστε να προγραμματιστούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης.