Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα απηύθυνε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αφού επεσήμανε πως η μεσαία τάξη καταρρέει, ζήτησε να μπει τέλος στην υπερφορολόγηση των Ελλήνων.
«Είπατε ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση. Υπάρχει δομική διαφωνία» τόνισε χαρακτηριστικά η κ.Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι «η φοροδοτική ικανότητα έχει μειωθεί, έχει σχεδόν εξαντληθεί».
«Φτάνουμε στα όρια της αντοχής των επιχειρήσεων, των ιδιοκτητών» είπε η κ.Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε να μπει ένας φραγμός στην υπερφορολόγηση με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές και μείωση βαρών».
«Είναι τυχερή η κυβέρνηση, διότι έχει μια αντιπολίτευση που είναι παντελώς στον αέρα που λέει όχι σε όλα και απεχθάνεται το συγκεκριμένο. 
Αυτό όμως δεν σημαίνει παρά αύξηση της δικής μας ευθύνης για να προχωρήσουμε με ρυθμούς πιο γρήγορους. Στη Δραπετσώνα οι πραγματικές αξίες είναι κατώτερες των αντικειμενικών αξιών. 
Η πραγματικότητα είναι ότι ρίχνοντας τις αντικειμενικές αξίες θα πρέπει να τις ρίξουμε παντού» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Μπακογιάννη.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook