Στο Κύπελλο Περιφερειών της ΕΠΟ θα συμμετάσχει και Μικτή ομάδα από τα Χανιά, που θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το Κύπελλο αυτό διεξάγεται στο πλαίσιο του Regions' Cup Που διοργανώνει η UEFA, με μικτές ομάδες ερασιτεχνών από κάθε χώρα.

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο θεσμό θα προκύψει μετά από τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Ε.Π.Σ. Θράκης, Μακεδονίας, Δράμας, Κοζάνης (βόρειος) όμιλος και Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Λάρισας, Εύβοιας και Χανίων (νότιος όμιλος).

Στον β' όμιλο η Ελλάδα κληρώθηκε με Σλοβενία, Σκωτία, Σαν Μαρίνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Στον Β όμιλο της προκριματικής φάσης του Regions‘ Cup κληρώθηκε η Ελλάδα μαζί με τη Σλοβενία, τη Σκωτία και το Σαν Μαρίνο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2014. Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (προκρίνεται η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία), η Ελλάδα θα συμπληρώσει τις ομάδες του 2ου ομίλου, στον οποίο ανήκουν ήδη οι Γερμανία, Σλοβακία, Αγγλία.

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Regions‘ Cup θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες των ΕΠΣ Θράκης, Μακεδονίας, Δράμας, Κοζάνης (βόρειος όμιλος), Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Λάρισας, Εύβοιας και Χανίων (νότιος όμιλος)."Λευτέρης Αντωνακάκης