Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», την Τρίτη 17-12-2013 θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας στην καθιερωμένη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, με παραδοσιακή μουσική και χορό, από το λυράρη και τραγουδοποιό Πάρι Περυσινάκη που θα παρουσιάσει έργα από την προσωπική του δισκογραφία σε μια δίωρη μουσικοχορευτική παράσταση που σέβεται και τιμά την κρητική παράδοση, με ποικίλα ηχοχρώματα, προσεγμένες ενορχηστρώσεις και κορυφαίους φιλοξενούμενους, με τίτλο «ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ».

Συμμετέχουν: Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Μανωλιούδης, Νικόλας Καράτζης. Χορεύει ο λαογραφικός όμιλος \”ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΝΑΡΗΣ\”.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκη θα φωταγώγηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, και θα κηρύξει την έναρξη των φετινών Εορταστικών εκδηλώσεων .

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα ερμηνεύσει το φωνητικό σύνολο του Ωδείου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση- Διδασκαλία της κας Μαρίας Παπαγιαννάκη και η Φιλαρμονική του Δήμου υπό την Διεύθυνση του κ. Λ. Τζωρτζακη.
Αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνουν τα Νεανικά συγκροτήματα «KINGS» και «HASHTAG» σε μια μεγάλη συναυλία με Χριστουγεννιάτικους και νεανικούς ρυθμούς. Την εκδήλωση αυτή των νεανικών συγκροτημάτων χορηγεί το Love Radio Κρήτης 102,8.

Νωρίτερα στις 20:30 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως θα παρουσιάσει την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook