Η 4η (νότια) Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της και όσο οι δύσκολες περιστάσεις που ζούμε της το επιτρέπουν, αποφάσισε, εν όψη της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης, των Χριστουγέννων, να κρατήσει ολιγόωρη συντροφιά στους ηλικιωμένους τροφίμους των γηροκομείων των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στον Άγιο Ιωάννη, εκείνου της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, αλλά και στα μέλη ΚΕ.ΚΟΙ.Φ./Α.Π.Η. (τέως ΚΑΠΗ) Αγίου Ιωάννου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα.

Για το σκοπό αυτό αποτάθηκε στο διευθυντή τριών Δημοτικών Χορωδιών (της παιδικής και νεανικής του Δήμου Ηρακλείου, της αντίστοιχης του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων, καθώς και εκείνης των ενηλίκων του ίδιου Δήμου, κ. Γιάννη Ιδομενέως), ο οποίος και ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο αίτημα και τον ευχαριστούμε πολύ γ’ αυτό, καθώς και όλα τα μέλη της χορωδίας του.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου από τις 9:00πρωί μέχρι τις 11:00π.μ, η χορωδία ενηλίκων του Δήμου Αρχανών-Αστερουσιών, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Ιδομενέως, θα επισκεφθεί τα παραπάνω ιδρύματα, για να παρουσιάσει το πρόγραμμά του και να τους προσφέρεις ευχάριστες στιγμές ενόψει των εορτών.