Και όμως, στη βίλα Άρκορε του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επικρατούσε «ανηθικότητα και αθλιότητα».
Αυτό αποκάλυψε σε μία κρίση ειλικρίνειας ο στενός φίλος του πρώην Καβαλιέρε και ο υπεύθυνος του κάστινγκ για τα κορίτσια που διασκέδαζαν τους καλεσμένους στα πάρτι μπούνγκα – μπούνγκα, Λέλε Μόρα.
Βέβαια, ο Μόρα διευκρίνισε πως ανάμεσα στις ανήθικες στιγμές, υπήρχαν και διαλείμματα όπου οι παρευρισκόμενοι έβρισκαν την ευκαιρία «να γνωριστούν και να δημιουργούν συμπάθειες».
Ακριβώς για τις κοινωνικές συναναστροφές, λοιπόν, συνήθιζε να επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τις νεαρές γυναίκες που θα δειπνούσαν στην πολυτελή βίλα του Μπερλουσκόνι και όχι για να επιδοθούν σε σέξι χορούς, στριπτίζ, τρυφερές περιπτύξεις και ερωτικές επαφές με τον πρώην πρωθυπουργό και τους φίλους του.
Ο ατζέντης των διασημοτήτων που καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε επταετή κάθειρξη με την κατηγορία εκπόρνευσης ανηλίκων, υποστηρίζει πως οι κατηγορίες δεν ευσταθούν και πως δε μπορεί να υφίσταται εκπόρνευση καθώς οι σεξουαλικές επαφές «ήταν ενταγμένες σε ένα πλαίσιο συγκεκριμένης προσωπικής σχέσης».
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, δε, ο Μόρα εκτελούσε έργο, καθώς υπηρετούσε πιστά τις πελάτισσές του που επιθυμούσαν να κάνουν το μεγάλο άλμα και να βρεθούν κάτω από τους προβολείς και πίσω από τη μικρή οθόνη, όπως τόσες άλλες νεαρές καλλίπυγες γυναίκες.
Από τις φιλοδοξίες των επίδοξων σουμπρέτ, μάλιστα, ήταν και η γνωριμία με τον πανίσχυρο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που διοικεί έναν κολοσσό επικοινωνίας. Θεωρούσαν δε, σημαντική επιτυχία αν καλούνταν στα πάρτι του και αν έμπαιναν στον κύκλο των «αγαπημένων» του.
Επομένως, ο ατζέντης δε μπορούσε παρά να είναι αμέτοχος για τη μετέπειτα εξέλιξη της επαφής των πελατισσών του και του Μπερλουσκόνι.
Υπενθυμίζουν, λοιπόν, οι συνήγοροι του Μόρα, πως δεν υπήρξε ποτέ «ένας από τους πρωταγωνιστές του συστήματος», επιχειρώντας να τον παρουσιάσουν σαν έναν απλό κομπάρσο που έβλεπε και δεν άγγιζε και δεν είχε καμία ευθύνη για όσα συνέβαιναν στα χρυσοποίκιλτα κρεβάτια της βίλας Άρκορε.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook