Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε το Σάββατο (18/01) ο Άρης Βουκολιών.
Η ομάδα του Δήμου Πλατανιά, που έχει θέσει υψηλούς στόχους, τίμησε στην εκδήλωσή της μεταξύ άλλων τον α\’ αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων Δημήτρη Λυκάκη, για την προσφορά του στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, για την άνοδο στη Football League και τον Κισσαμικό, για την άνοδο στη Γ\’ Εθνική.
Το \”παρών\” έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, που κλήθηκε να κάνει τη βράβευση στον πρόεδρο του Άρη τη δεκαετία του \’80, Βασίλη Φραγκουλάκη.
Η βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τον πρόεδρο του Άρη, Θανάση Χηνόπουλο, που είχε την ονομαστική του εορτή και στην ομιλία του τόνισε ότι η νίκη κόντρα στο ΙΝΚΑ, με την οποία έκανε σημαντικό βήμα ανόδου η ομάδα του, είναι αφιερωμένη στους άτυχους Γιώργο Τόλια και Γιώργο Κουκουράκη. Παράλληλα τόνισε ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στις Βουκολιές, που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της Ακαδημίας της ομάδας. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία και με προπονητή για τα τμήματα υποδομής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς Στέλιος Βαρουξάκης, συνοδευόμενος από τους Φάνη Ξηνταβελόνη, Θοδωρή Μπιτχαβά, Ηλία Μαχαίρα, Κώστα Γκολέμη.
Για λογαριασμό της ΕΠΣΧ, πέραν των κ.κ. Βούρβαχη, Λυκάκη, παρευρέθηκαν και οι Γιώργος Ζαγουράκης, Ιορδάνης Ακασιάδης, Σταύρος Χατζηδημητρίου, Κώστας Μητριτσάκης, Γιάννης Μαρακάκης και Παναγιώτης Γιαννακάκης.
Την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά εκπροσώπησαν οι Γιάννης Σταγάκης και Αντώνης Βασιλομιχελάκης, ενώ τον Κισσαμικό ο πρόεδρος του Αντώνης Ροκάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης και οι Περικλής Τουλουπάκης, Γιώργος Καρμπαδάκης, Βασίλης Κουντουράκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το \”παρών\” ο Σ.Π.Π.Ν.Χ. \”Ο Παγκρήτιος\” με τον πρόεδρο Μανόλη Πηγουνάκη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπονατάκη και τον γεν. γραμματέα Δημήτρη Ανθούση, ο \”Γαλανόλευκος Φάρος\” με τον πρόεδρό του Νίκο Φλέκκα και αρκετά σωματεία του τοπικού.

Για φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook