Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το ντόπινγκ, με πρωτοβουλία του παραρτήματος Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στηρίζει την Ημερίδα, ενώ συνεργαζόμενοι αθλητικοί φορείς είναι και οι Παγχανιακός, Α.Ο. Χανιά, Ροδωπού, Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, Α.Ο. Κύδων, Ο.Α. Χανίων και Ι.Ο. Χανίων.
Για την ημερίδα ο ΝΟΧ αναφέρει σχετικά:

«Ημερίδα για το ντόπινγκ θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του παραρτήματος Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
 
Βασικοί εισηγητές θα είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης και ο Νίκος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν.
Την Ημερίδα στηρίζει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.
Να σημειωθεί ότι για το λόγο αυτό θα δοθεί την Παρασκευή (7/2) συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
Η πρόσκληση από τους διοργανωτές:
Το παράρτημα Χανίων του Ε.ΣΥ.Ν. και ο Σ.Ε.Ο. σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν σε συνεργασία με αθλητικούς φορές των Χανίων την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και από ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28) με γενικό θέμα την αντιμετώπιση του ντόπινγκ και με βασικούς εισηγητές:
– Γ. Μαυρωτά, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.), πρώην αρχηγό εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Επίκουρο καθηγητή στο Ε.Μ.Π. με θέμα: \”Η ουσία του αθλητισμού απέναντι στον αθλητισμό των ουσιών\”.
– Ν. Πέρρο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν., καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με θέμα \”Η φαρμακοδιέγερση στον αθλητισμό ως κοινωνικό πρόβλημα: αίτιες, συμπεράσματα\”.
Θα ακολουθήσει συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη.
Συνεργαζόμενοι αθλητικοί φορείς: ΟΦΧ Παγχανιακός, Α.Ο. Χανιά, Α.Π.Σ. Ροδωπού, Α.Ε. Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, Α.Ο. Κύδων, Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, Ναυτικός Όμιλος Χανίων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων»

Ο ΙΟΧ από τη μεριά του αναφέρει:

«Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συνεργαζόμενους αθλητικούς φορείς που στηρίζουν την Ημερίδα για το ντόπινγκ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook