Τοπικές νεφώσεις περισσότερο αυξημένες στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά τις πρωινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο ασθενείς.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Παροδικές νεφώσεις αυξημένες έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

meteo.gr