Ακόμη και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ανατρίχιασαν από τις αποκαλύψεις που έκαναν στην προανακριτική τους κατάθεση τα δυο ανήλικα κορίτσια για τον 52χρονο οικοδόμο από την Ιαλυσό και οικογενειακό φίλο τους, τον οποίο κατηγορούν ότι τα βίαζε επανειλημμένα! Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα, αλλά η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά το κινητό του 52χρονου και αναζητούν τυχόν υπολογιστές στους οποίους ενδέχεται να έχει καταχωρήσει οπτικό υλικό από τις συνευρέσεις του με τις δύο μαθήτριες ηλικίας 15 και 17 χρόνων τις οποίες παρέσυρε με πρόφαση ότι τους μάθαινε ιππασία εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι διέθετε δύο άλογα. Σύμφωνα με τα κορίτσια, ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει ασελγήσει και σε δυο φίλες τους, μια 13χρονη και μια 15χρονη, και ισχυριζόταν ότι έχει τραβήξει σε βίντεο τις επαφές τους!

Ο δράστης φέρεται να εξανάγκαζε τα κορίτσια να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του, ενώ αυτός τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν. Η 15χρονη στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι μια μέρα της προσέφερε καφέ όπου κάτι πρέπει να είχε ρίξει μέσα, γιατί ξύπνησε ζαλισμένη και γυμνή. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο 52χρονος της είχε προτείνει να εκδίδεται σε φίλους του έναντι 500 ευρώ και ότι είχε σκοτώσει δυο ανθρώπους και είχε ρίξει τα πτώματα σε ένα πηγάδι!

Σύμφωνα με την κατάθεσή της 17χρονης, ο φερόμενος ως δράστης την δελέασε λέγοντάς της ότι πρόκειται για παιχνίδι και όταν αντέδρασε της ζήτησε επιτακτικά να υποκύψει στις απαιτήσεις του. Και τα δυο κορίτσια κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος φέρει στο μόριο του ένα τατουάζ σε σχήμα δύο ματιών και ενός χαμόγελου, πράγμα που επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί. Ο 52χρονος, που ισχυρίστηκε ότι τα κορίτσια έκαναν ψευδή καταγγελία επειδή έχει διαφορές με τον πατέρα της 15χρονης, κατέθεσε στην προανακριτική του απολογία ότι το τατουάζ ήταν γνωστό στον κύκλο του και υποστήριξε ότι θα προσκομίσει έγγραφα από τα οποία θα προκύπτει ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τις ανήλικες.

Στο σπίτι του και στο πατρικό του κατασχέθηκαν μια επαναληπτική καραμπίνα με την οποία η 15χρονη κατέθεσε ότι την απειλούσε, ένα περίστροφο κρότου- αερίου 0,22 cal και ένα ξύλινο κλομπ. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το περίστροφο ήταν ενθύμιο από τον καιρό που ήταν αναβάτης στον ιππόδρομο και το κλομπ ανήκε στο θείο του που ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook