Περιοδεία πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 17 Μάρτη , στα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι, Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπέιρωση και ο Μανώλης Συντυχάκης μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπέιρωση.

Τα στελέχη του ΚΚΕ συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής , την μεγάλη εντατικοποίηση της δουλειάς λόγω της σημαντικής μείωσης προσωπικού και την γενικότερη κατάσταση της υποβάθμισης των υπηρεσιών του κράτους και το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων των δημόσιων υπαλλήλων.

Στην συνέχεια κάλεσαν τους εργαζομένους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην κάλπη και στο εργατικό κίνημα, να μπουν μπροστά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να οργανώσουν την πάλη σε κάθε χώρο εργασίας ενάντια στις απολύσεις , διαθεσιμότητες , στο κλείσιμο και στην συγχώνευση οργανισμών , με πρώτο σταθμό την μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία του Δημοσίου στις 18 και 19 Μαρτίου.

Κριτήριο ψήφου στις εκλογές που έρχονται πρέπει να αποτελέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία και στο σπίτι τους , να τιμωρήσουν όσους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τον Καλλικράτη , την Πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Να στηρίξουν την μόνη δύναμη που βρισκόταν στο πλάι των εργαζομένων και τους καλούσε σε οργάνωση και πάλη απέναντι στα μονοπώλια και την ΕΕ. Η μόνη ψήφος που πιάνει τόπο για τα λαϊκά συμφέροντα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Δίνουμε την μάχη για ισχυρό ΚΚΕ παντού στην Περιφέρεια και σε όλους τους Δήμους , για να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ και μονοπωλίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook