Οι εθελοντές αυτοοργανώνονται για την προστασία του περιβάλλοντος! Υστερα από το κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης \”Μεσόγειος SOS\” ο δήμος Αποκορώνου στα Χανιά και τα δημοτικά σχολεία της περιοχής θα οργανώσουν στις 27 Μαίου ένα καθαρισμό της παραλίας της Γεωργιούπολης και των Καλυβών.

Η προσπάθεια αυτή, είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών, και ιδίως των νέων  ώστε ν’αγαπούν το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, όπως τόνισε στο Flashnews.gr η υπεύθυνη Τύπου της οργάνωσης «Μεσόγειος SOS» κυρία Λουκία Καλαϊτζή:

«Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των νέων για τις θάλασσές μας γιατί σε περιόδους κρίσεως οι εθελοντές αυτοοργανώνονται για την προστασία του περιβάλλοντος!»

Ύστερα από το κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Μεσόγειος SOS» ο Δήμος Αποκορώνου στα Χανιά και τα δημοτικά σχολεία της περιοχής θα οργανώσουν στις 27 Μαΐου ένα καθαρισμό της παραλίας της Γεωργιούπολης και των Καλυβών.

«Είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτουμε ακόμη και για οικονομική εκμετάλλευση, αν θέλετε,- με την καλή έννοια-γιατί οι θάλασσες μας είναι το δυνατό μας χαρτί. Θέλουμε να μάθουμε τον κόσμο να προστατεύει τις παραλίες και να μειωθεί το φαινόμενο ν’αφήνουν απερίσκεπτα ελαφρά τη καρδία τα σκουπίδια τους στις ακτές μας.»

Flashnews.gr-Γ.Ουντράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook