Περιοδεία στον οικισμό της Αγίας Βαρβάρας και κεντρική ομιλία στις 8:30 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας, Σταύρου Ξυλούρη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί από κοντά με τους κατοίκους του κεντρικού οικισμού και να συνομιλήσει μαζί τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες για το μέλλον του Δήμου Γόρτυνας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αναλύσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του κάνοντας ειδική αναφορά σε δυο καυτά θέματα για τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας. Την επαρκή στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας και την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος.

Πορεία νίκης στα χωριά της Αγ. Βαρβάρας και του Κόφινα

Χθες Τρίτη, ο Σταύρος Ξυλούρης περιόδευσε σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας και του Κόφινα, όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

\”Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους κατοίκους των χωριών που επισκεφτήκαμε μαζί με τους συνεργάτες μου. Τα λόγια τους μας μπόλιασαν με δύναμη και μαχητικότητα για να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε νικητές\” επισήμανε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Ξυλούρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook