Την πίστη του ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον Πλατανιά από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος εξέφρασε ο Θωμάς Ναζλίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Super League.


Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων. 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Πώς κρίνεις τη φετινή σας αγωνιστική παρουσία;

Τέλος καλό, όλα καλά. Αφού η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της θεωρώ ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη, αν και πολύ δύσκολη. Στο τέλος, με πολλή προσπάθεια, τα καταφέραμε. Ελπίζω ότι τα φετινά λάθη δεν θα επαναληφθούν.

 

Ποια είναι τα στοιχεία που θα ήθελες να κρατήσετε ως ομάδα και σε ποια πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθείτε;

Το βασικότερο στοιχείο που θέλω να κρατήσουμε είναι η αγωνιστικότητα που δείξαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής της ομάδας στη Super League. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα σημαντικό στοιχείο, γιατί η ομάδα, αν και βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν τα παράτησε, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται, πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες. Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν, θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αγωνιστικά, ως ομάδα, αλλά και ατομικά. Πιστεύω ότι εφ’ όσον υπάρχει διάθεση και αγωνιστικότητα θα τα καταφέρουμε.

 

Ερώτηση από τον Παναγιώτη Πετρέλη

Πόσο πολύ σε επηρέασε ο τραυματισμός σου, που σε άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες;

Με επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, γιατί έβλεπα τους συμπαίκτες μου να προσπαθούν, να αγωνίζονται στο γήπεδο κι εγώ δεν μπορούσα να τους βοηθήσω. Ευτυχώς αυτό το διάστημα έχει περάσει και ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον, γιατί οι τραυματισμοί είναι ό,τι χειρότερο για έναν αθλητή.

 

Πιστεύεις ότι θα είσαι 100% έτοιμος στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος;

Αυτό ελπίζω, αυτό πιστεύω και θεωρώ ότι θα είμαι 100% έτοιμος. Έχω δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έχω μπει ήδη σε ρυθμό προπονήσεων και είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να είμαι 100% έτοιμος.

 

Από τους 38 βαθμούς που συγκεντρώσατε, οι 29 ήταν στην έδρα σας. Θεωρείς ότι σας δίνει ώθηση ο κόσμος;

Ο κόσμος των Χανίων μας βοηθάει πάρα πολύ. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδό μας είναι σχεδόν γεμάτο, χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα για τον αντίπαλο. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα, μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αυτό μας δίνει κι εμάς ώθηση να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια. Βέβαια, ζητούμενο είναι να παίρνουμε περισσότερους βαθμούς και στους εκτός έδρας αγώνες. Ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα καταφέραμε να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο, να είμαστε δηλαδή εξίσου ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί και μακριά από το γήπεδό μας.

 

Τι υπόσχεση θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του Πλατανιά;

Αυτό που θα ήθελα να πω στους φίλους του Πλατανιά είναι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα είναι ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο σκληροτράχηλη και θα δίνει και την ψυχή της μέσα στο γήπεδο για να τους ευχαριστήσει.

 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε;

Το πρωτάθλημα ήταν πολύ αμφίρροπο σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό των ομάδων. Υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ο πρωταθλητής αναδείχθηκε πολύ νωρίς, γεγονός που, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει, βέβαια, η «μάχη» των πλέι οφ, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος προκειμένου να υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος και στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ερώτηση από τον Λάζαρο Τσακιρίδη

Τι συμβουλές θα έδινες στους νεαρούς μαθητές που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές;

Να μην είναι αυτοσκοπός τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Να αθλούνται, να προσέχουν τη ζωή τους, αλλά να έχουν ως προτεραιότητα το σχολείο, τη μόρφωση. Αν κάποιοι τα καταφέρουν, έχουν το ταλέντο και δουλέψουν σκληρά, μακάρι να φτάσουν να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Μου αρέσει να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Να ταξιδεύουμε, να κάνουμε βόλτες, να κουβεντιάζουμε, να βλέπουμε ταινίες, να ψωνίζουμε.

 

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΝΑΖΛΙΔΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook