Μία οικογένεια ήταν όλη τη χρονιά ο Α.Ο. Χανιά και αυτό φάνηκε και στο τραπέζι που παρέθεσε στην ομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κατσιγιάννης.
Το μυστικό εξάλλου της επιτυχίας του ΑΟΧ ήταν το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε και σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις από τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές, οδήγησαν τους \”μπλε\” σε μία πορεία που κανείς δεν περίμενε πριν την έναρξη της σεζόν. 

\"\"

Η ενημέρωση του ΑΟΧ για το τραπέζι:

«Σε πολύ καλό κλίμα το οποίο είχε «πειράγματα, γέλια, χειροκροτήματα αλλά και δάκρυα χαράς, ολοκληρώθηκε το τραπέζι που έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Νίκος Κατσιγιάννης στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές στην Ταβέρνα «Χωριάτικο» στην Αγ. Μαρίνα. 
Οι ποδοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους ενώ συγκινησιακό ήταν το κλίμα την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές τραγούδησαν το «είναι τρελός ο πρόεδρος»  και του έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους. Ο Νίκος Κατσιγιάννης εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε για όλα όσα πέτυχαν την χρονιά που πέρασε. 
Πολύ καλή διάθεση υπήρχε και μεταξύ προέδρου και τεχνικού επιτελείου καθώς κάθησαν μαζί και δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκαν και με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν χαλαροί και με πολύ καλή διάθεση δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι κάθησαν όλοι μαζί περισσότερο απο δύο ώρες δείγμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook