Παρουσία του Δ/τη της 7ης ΥΠΕ κ. Αντώνη Γρηγοράκη και του Δ/τη ΠαΓΝΗ και Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Νίκου Χαριτάκη, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Galexy.

\"\"

Ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς, Επ. Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Δημήτρης Ξενάκης, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών, σε Ευρώπη, Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, παρουσιάζοντας με σαφήνεια και απλό τρόπο τα νέο γεωπολιτικό χάρτη που διαμορφώνεται γύρω μας.

\"\"

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος της ομιλίας, είναι και το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι «βομβάρδισαν» τον κ. Δ. Ξενάκη με ερωτήσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν ακόμα και μετά τη λήξη της συνεστίασης.

\"\"

Παράλληλα, ο Ρ. Ο. Ηρακλείου βράβευσε τους γιατρούς και τους επαγγελματίες της υγείας που συμμετείχαν στις ιατρικές αποστολές που πραγματοποίησε ο Όμιλος σε Βιάννο και Οροπέδιο Λασιθίου, κ. κ. Χ. Βαβουρανάκη, Γ. Καζάνη, Α. Παπουτσάκη, Σ. Δετοράκη, Γ. Βαβουρανάκη, Γ. Εξαμιλιώτη, Ά. Πάγκαλο, Μ. Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη, Β. Χατζάκη, Γ. Ιεραπετρίτη, Θ. Κανάκη, Γ. Κρουσταλάκη, Κ. Χανδάνο, Ε. Χαρονίτη και Χ. Παπαδάκη.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook