Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την επόμενη ημέρα του Κισσαμικού, μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.

Το "δελφίνι" πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην παρθενική του παρουσία στη Γ' Εθνική, ενώ και σε επίπεδο Ακαδημίας είχε αρκετές διακρίσεις.

Το δελτίο τύπου για τη Γενική Συνέλευση αναφέρει τα εξής:

Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στις τάξεις του Συλλόγου μας για τη συνέχεια, μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, την Τετάρτη 18 Ιουνίου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη Γενική Συνέλευση, κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην αίθουσα του Δήμου Κισσάμου εκθείασε τη δουλειά της Διοίκησης, που αποτυπώθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική και στις διακρίσεις που ήρθαν από τα τμήματα υποδομής. 
Όσον αφορά τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας σε ένα όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετείχαν πολλές ιστορικές ομάδες, με εμπειρίες πολλών ετών από την κατηγορία, σε αντίθεση με τον Κισσαμικό, που έκανε την παρθενική του παρουσία. Βέβαια αναφέρθηκε και το γεγονός ότι με λίγη τύχη η ομάδα θα μπορούσε να είχε τερματίσει και πιο ψηλά από την 4η θέση. 
Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο αποτέλεσε το γεγονός ότι οι Χολέβας (Πανιώνιο) και Ενγκουέμ (Ατρόμητο) έκαναν το άλμα στην καριέρα τους για τη Super League, μέσω της παρουσίας τους στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος. Τον… δρόμο είχε ανοίξει ένα χρόνο πριν ο Ντεντάκης, που μετεγγράφηκε στον Πλατανιά και έκανε 2 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.
Σχετικά με την έδρα της ομάδας μας ήδη από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου εγκαινιάστηκε ο νέος χλοοτάπητας, ενώ για τη νέα σεζόν η Περιφέρεια Κρήτης έχει προαναγγείλει και άλλες εργασίες βελτίωσης των υποδομών στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Σε επίπεδο Ακαδημίας ο απολογισμός ήταν θετικός, αφού ήταν ακόμα μία εποικοδομητική χρονιά. Όλα τα τμήματα υποδομής είχαν διακρίσεις και πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες τους, κάτι που φανερώνει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα Παίδων ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, η ομάδα Προπαίδων φιναλίστ του αντίστοιχου πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα Τζούνιορ –που είχε στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Καστανοπουλάκη- τερμάτισε στην 4η θέση. 
Τη νέα σεζόν θα συγκροτηθεί μια επιτροπή από γονείς ποδοσφαιριστών, που θα ασχοληθεί πιο ενεργά με την Ακαδημία.

Ο Νέος Κισσαμικός στην πρώτη του παρουσία στη Γ’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων στάθηκε αρκετά καλά. 

Τέλος, αποφασίστηκε να συσταθεί μία ομάδα μελών φίλων του Κισσαμικού, όπου θα βοηθάει σε ευρύτερα θέματα του Συλλόγου, με τη σκέψη να στεγαστεί σε έναν χώρο που ίσως μελλοντικά λειτουργήσει και ως μπουτίκ. 

Παρόντες στη Γενική Συνέλευση ήταν ο νυν Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Στάθακης, που δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα μας.Flashnews.gr