Κακό ξεκίνημα έκανε στη θητεία του ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία Αντιδήμαρχος στα Χανιά.
Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Φραγγεδάκη, που εκτός από την θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, είναι και Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία στην προχθεσινή της συνεδρίαση προχώρησε στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας συνολικά εννέα επιχειρήσεων για έλλειψη πιστοποιητικού πυροπροστασίας (δείτε εδώ).
Ο κ. Φραγγεδάκης σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι στην ηλικία των 33 ετών με σπουδές όχι απόλυτα συνυφασμένες με το αντικείμενο του στην Πολεοδομία, αφού είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Ηράκλειο, τελειώνει τις σπουδές του ως Μηχανικός Φυσικών Πόρων στο ΤΕΙ, ενώ κάνει και μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με θέμα την «Διαχείριση Αποβλήτων». Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο ήταν εκλεγμενος με την παράταξη του Μανώλη Σκουλάκη (φωτό).
Κακή η αρχή λοιπόν για τον Αντιδήμαρχο, αφού η ανάκληση άδειας λειτουργίας σε επιχειρήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο για το ξεκίνημα της θητείας σου, με την ευθύνη βέβαια να βαρύνει τους ίδιους τους επιχειρηματίες. 
Είναι βέβαια άγνωστο αν είχε την δυνατότητα να μεταθέσει την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για λίγο αργότερα, ώστε να δώσει περισσότερο χρόνο στους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε έκδοση των πιστοποιητικών και με δεδομένο ότι είμαστε ακόμα σε αυξημένη τουριστική κίνηση στα Χανιά.


Ο Παραπολιτικός


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook