Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Δευτέρα 29/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Δείτε τις προγνώσεις για Αγιο Νικόλαο εδώ και για Ιεράπετρα εδώ 
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook