Ο Μανωλάς \”λύτρωσε\” τον Α.Ο. Χανιά στο 76\’ και του χάρισε μία πολύτιμη και παλικαρίσια νίκη με 10 παίκτες απέναντι στον Φωστήρα (1-0).

Παιχνίδι με αρκετή ένταση στα Περιβόλια, με τον Κορδολαίμη να αφήνει με δέκα παίκτες τον ΑΟΧ στο 71\’, δείχνοντας δεύτερη κίτρινη στον Παγώνη.

Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 84\’ όταν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο Μπίρης.

Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή σε όλο το ματς και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του με την είσοδο του Γουέλκαμ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ρίζου, που έσωσε τον ΑΟΧ σε αρκετές περιπτώσεις.

Φάσεις-γκολ

10\’ Ο Τεγούσης, που ένα λεπτό πριν είχε δεχθεί κίτρινη, βρίσκει τη μπάλα με το χέρι αλλά ο Κορδολαίμης παρά τις έντονες διαμαρτυρίες δεν του δείχνει δεύτερη κίτρινη.
11\’ Φάουλ του Καραλή ψηλά πάνω από την εστία.
12\’ Εξαιρετική μπαλιά του Καραγιάννη στην πλάτη της άμυνας για τον Καραλή, στον οποίο δεν επιτρέπει να πλασάρει ο Μήτκας.
22\’ Σουτ του Σεμπέσι η μπάλα απομακρύνεται από το σώμα του Μανωλά.
28\’ Σέντρα του Εσόνο, κεφαλιά του Μανωλά πάνω από την εστία η μπάλα. 
31\’ Ο Καμινιώτης προσπαθεί να διώξει και από κόντρα στον Σεμπέσι η μπάλα πάει προς την εστία, για να μπλοκάρει ο Ρίζος. 
38\’ Ο Καραλής κλείνεται μέσα στην περιοχή και πασάρει στον επερχόμενο Καραγιάννη, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
44\’ Δυνατό σουτ του Σιλιγαρδάκη άουτ.
51\’ Σουτ του Καραγιάννη κοντράρει σε σώματα αμυνόμενων. 
52\’ Ωραία προσπάθεια του Γουέλκαμ και σέντρα που μπλοκάρει προ των Πάγκαλου, Καραγιάννη ο Γκέκας.
60\’ Ο Ψυχογιός αποφεύγει τον Παγώνη -που διαμαρτύρεται για φάουλ- και πασάρει στον Σεμπέσι, το πλασέ του οποίου αποκρούει ο Ρίζος. 
69\’ Ο Ψυχογιός \”κλέβει\” τη μπάλα από τον Παγώνη και σουτάρει, για να μπλοκάρει ο Ρίζος. 
71\’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Παγώνης, που δέκα λεπτά πριν είχε δεχθεί κάρτα για διαμαρτυρία, αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη από τον Κορδολαίμη για \”αψιμαχία\” με τον Ψυχογιό.
72\’ Ο ΑΟΧ ζητάει πέναλτι σε πέσιμο του Πάγκαλου και στη συνέχεια η προσπάθεια του Μανωλά ανακόπτεται από τους αμυντικούς. 
73\’ Κόρνερ του Καραγιάννη κεφαλιά του Γουέλκαμ μπλοκάρει ο Γκέκας.

76\’ ΓΚΟΛ: Ιδανική εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στην \”καρδιά\” της άμυνας ο Μανωλάς με κεφαλιά πετυχαίνει το πρώτο γκολ του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα, \”σηκώνοντας\” στο πόδι τα Περιβόλια (1-0). 

77\’ Σουτ του Κ. Κρητικού αποκρούει ο Ρίζος. 
79\’ Σουτ του Τεγούση και σπουδαία απόκρουση του Ρίζου.
80\’ Ατομική ενέργεια του Πάγκαλου και δυνατό σουτ που καταλήγει άουτ. 
81\’ Σουτ του Μουστόγιαννη άουτ.
85\’ Ο Πάγκαλος κερδίζει από Μήτκα-Κ. Κρητικό και βγαίνει μόνος απέναντι στον Γκέκα, αλλά με σουτ στέλνει τη μπάλα στην \”αγκαλιά\” του νεαρού τερματοφύλακα. 
88\’ Σέντρα του Κ. Κρητικού ο Μεντί με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ. 

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)-Κουρομιχελάκης (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Τεγούσης (9\’), Καραλής (36\’), Μουστόγιαννης (40\’), Παγώνης (61\’), Μεντί (67\’), Ψυχογιός (71\’), Παγώνης (71\’), Μπίρης (74\’), Καραγιάννης (78\’), Μπίρης (84\’)
Κόκκινη κάρτα: Παγώνης (71\’), Μπίρης (84\’)

Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Παπατζίκος, Μανωλάς, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46\’ Γκούμας), Πάγκαλος, Καραγιάννης, Καραλής (46\’ Γουέλκαμ), Στ. Κρητικός (78\’ Οικονομόπουλος).
Φωστήρας (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κ. Κρητικός, Γρομητσάρης, Μπίρης, Μήτκας, Μεντί, Κακαράς, Μουστόγιαννης, Τεγούσης (80\’ Κανελόπουλος), Ψυχογιός (74\’ Σιώπης), Σεμπέσι (69\’ Ποτουρίδης). 

Για το φωτορεπορτάζ του ματς πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook