Την Τετάρτη 3-12-2014 έγινε συνάντηση των αντιπροσωπείας των «Ενεργών Πολιτών» αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Λυγερό και Μαρία Καλουδιώτη καθώς και τις Μάρθα Παπαζήση και Ειρήνη Κουτσάκη, διαμερισματικών συμβούλων της 4ης Δημ. Κοινότητας, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας.

Στην ενημέρωση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φορτέτσας και οι προτεινόμενες δράσεις και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τον δήμο και τις υπηρεσίες του.

Επισημάνθηκαν ιδιαίτερα, το πρόβλημα της κακής κατάστασης του οδοστρώματος στο σύνολο της οδού Σόλωνος, η ανάγκη υλοποίησης της διάνοιξης της συγκεκριμένης οδού, η στατικότητα της Πλατείας, η ανάγκη αποπεράτωσης του έργου της ΔΕΥΑΗ, η επάρκεια ύδρευσης, το νεκροταφείο, οι παιδικές χαρές, η συγκοινωνία και άλλα.

Από την πλευρά τους οι «Ενεργοί Πολίτες» δεσμεύθηκαν στο Δ.Σ. να φέρουν όλα αυτά τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ΔΕΥΑΗ με στόχο μαζί με τους κατοίκους της Φορτέτσας να προωθηθούνε οι απαιτούμενες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook