Ανατροπή στα στοιχεία που αφορούν τους νεκρούς από την ναυτική τραγωδία στο “Norman Atlantic” προκαλεί νεότερη επίσημη ενημέρωση των αρχών για επιβάτη για τον οποίο είχε ανακοινωθεί αρχικώς ότι εντοπιστηκε νεκρός.

Πρόκειται για τον Γιώργο Δούλη, τον πρώτο επιβάτη του μοιραίου πλοίου  για τον οποίο οι ελληνικές και ιταλικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι είναι θανών. δίνοντας τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, με νεότερη ενημέρωσής τους οι αρχές  γνωστοποιούν ότι ο Γιώργος Δούλης δεν είναι θανών.

Ωστόσο η αγωνία για την οικογένειά του παρατείνεται καθώς σύμφωνα με την ίδια επίσημη ενημέρωση, ο Γιώργος Δούλης συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής:

Με επίσημο έγγραφό του που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης (RCC ROMΑ) προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, γνωστοποιείται ότι λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων Ιταλικών Αρχών, ο ΔΟΥΛΗΣ Γεώργιος δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook