Αμέσως μετά το ξεκίνημα του Google+, πολλοί ανακάλυψαν στοιχεία στον κώδικα που προδιαγράφουν το ξεκίνημα των Google+ Games & Game invites. Όλα αυτά δεν θα μας έπειθαν και πολύ αν δεν γνωρίζαμε ήδη τη μεγάλη επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Zynga, στην οποία προχώρησε η Google πέρσι.

Η Zynga, δημιουργός των FarmVille, CityVille αλλά και πολλών άλλων social παιχνιδιών είναι πλέον σχεδόν έτοιμη να εισαχθεί στο χρηματιστήριο και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία με τον ψηφιακό γίγαντα με το νέο social network με το σηματάκι της πρόσθεσης.

Το Gmail επίσης προχώρησε σε αισθητικές αλλαγές βασισμένες στο νέο look του Google+. Η Google προσπαθεί να καταφέρει την αισθητική και σχεδιαστική εξίσωση όλων των εφαρμογών και υπηρεσιών της ώστε να βάλει υποσυνείδητα την ιδέα της ομοιομορφίας στο μυαλό των χρηστών.

Το νέο Gmail είναι απλό και σπαρτιάτικο αλλά ταιριάζει με το Google+ και την νέα κεντρική σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Μπορείτε πάντα να κρατήσετε το πιο πολύχρωμο παλιό θέμα βεβαίως και να αντισταθείτε στην «μαζοποίηση» ως άλλοι ψηφιακοί επαναστάτες.

gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook