Ξεπερνάει  κάθε όριο η ασυδοσία μερικών  κακοποιών, που δείχνουν να  μην σέβονται την σωματική ακεραιότητα ούτε καν των μικρών παιδιών, μπροστά στην «δίψα» τους για γρήγορο και εύκολο κέρδος! Κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να γκρεμίσουν στο έδαφος το καροτσάκι ενός μωρού για να αρπάξουν την τσάντα της μητέρας του!

Το  απίστευτο περιστατικό συνέβη  στην Αρχαία Κόρινθο, όπου η  30χρονη γυναίκα περπατούσε ανυποψίαστη σπρώχνοντας το καρότσι στο οποίο είχε τον ενός χρόνου γιό της. Ξαφνικά, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν από πίσω και, αιφνιδιάζοντας τη μητέρα, την έσπρωξαν βίαια και της άρπαξαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα.

Από  την ξαφνική επίθεση, η άτυχη  γυναίκα έχασε την ισορροπία  της και έπεσε στο έδαφος παρασύροντας μαζί και το καρότσι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο η ίδια όσο και το μωρό της! Χωρίς οι αδίστακτοι κακοποιοί να τους δώσουν την παραμικρή σημασία, επιβιβάστηκαν τρέχοντας σε ένα φορτηγάκι που είχαν αφήσει λίγα μέτρα πιο πέρα και εξαφανίστηκαν. Τα θύματά τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών από διερχόμενους που είδαν τι συνέβη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook