Να εξηγήσει γιατί τόσους μήνες δεν ενημέρωσε τη δικαιοσύνη και την κυβέρνηση, αλλά και γιατί ως αρμόδιος υπουργός δεν “έδρασε άμεσα” καλεί τον Γιάννη Πανούση η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τους διαλόγους που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

“Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει” σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, προσθέτοντας καυστικά πως αντ’ αυτού, ο πρώην υπουργός “μοιράζει ‘διαλόγους’ στα μέσα ενημέρωσης”.

Ο κ. Πανούσης πρέπει ακόμα, προσθέτει η κ. Γεροβασίλη, “να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται”.

Καταλήγοντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος δηλώνει “βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης”.

Tην ίδια ώρα, “χυδαίες και προσβλητικές” χαρακτηρίζουν από την Κουμουνδούρου τις κατηγορίες περί “δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία”, με αφορμή την υπόθεση Πανούση, τον οποίο καταγγέλλουν ότι προσπαθεί να να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε “ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook