Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα εξέφρασε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός, που ευχαρίστησε τον άλλοτε προπονητή του στον Θερμαϊκό, Αλέκο Βοσνιάδη, για τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο και τον Κισσαμικό:

«Να ευχαριστήσω τον Αλέκο (σ.σ. Βοσνιάδη) για τα καλά του λόγια για την ομάδα μας, αλλά τα καλά λόγια δεν φτάνουνε. Θέλαμε το κάτι παραπάνω σήμερα. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αγωνίστηκε. Νομίζω ότι η προσπάθειά τους ήταν αξιέπαινη και το μόνο που τους έλειπε σήμερα ήταν ένα γκολ, για να μπορέσουμε τουλάχιστον να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος δεν ήρθε, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Το ξέρουμε όλοι ότι η Κέρκυρα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε… Εμείς λίγο αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή και βρεθήκαμε να χάνουμε από μία άτυχη φάση, από ένα αυτογκόλ. Δημιουργήσαμε και τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, για να μπορέσουμε να πετύχουμε και εμείς κάποιο τέρμα. Δεν ήρθε, συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μπροστά. Να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την προηγούμενη Κυριακή το αποτέλεσμα ήρθε στο τελευταίο λεπτό, σήμερα δεν τα καταφέραμε και θα πάμε να κυνηγήσουμε στο επόμενο παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν είναι καλύτερο για τον Κισσαμικό να παίζει εκτός ή θεωρητικά εντός έδρας: «Εντάξει, όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα, είτε εντός είτε εκτός, είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το στυλ της ομάδας μας είναι πιο πολύ το να περιμένει, να κλείσουμε τους διαδρόμους κι από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να “κλέψουμε” κάποιο παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες φορές δεν βγαίνει. Στην έδρα σου σίγουρα θα πρέπει να παίξεις λίγο διαφορετικά και θα πρέπει να δημιουργήσεις. Ακόμα δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο να μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε καταστάσεις, ειδικά απέναντι σε ομάδες που μας περιμένουν, όχι όπως σήμερα που ήταν η Κέρκυρα και μας πίεσε ψηλά. Νομίζω ότι βήμα-βήμα όλα γίνονται. Θέλει προσπάθεια και υπομονή και πάνω απ’ όλα δουλειά απ’ όλους μας και από το τεχνικό τιμ και από τους ποδοσφαιριστές».

«Εκτός πλάνων του προπονητή ο Ταραλίδης»

Σε ερώτηση για το τι γίνεται με τον Ταραλίδη ο Σπύρος Μπαξεβάνος ξεκαθάρισε ότι είναι εκτός πλάνων: «Ο Ταραλίδης είναι εκτός πλάνων του προπονητή. Δεν υπάρχει πιο τίμιο και πιο ντόμπρο από αυτό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν αντιλέγω ότι μπορεί να μας βοήθησε στις πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα έχουμε διαφορετική φιλοσοφία και γι’ αυτό ήρθαν και λύσεις ποδοσφαιριστών, ειδικά σε αυτή τη θέση, ήρθε ο Σταθάκης και ο Τζημογιάννης, για να μπορέσουμε να είμαστε εκεί πέρα αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Για τα μεταγραφικά: «Μόνο αν γίνει κάτι το εξαιρετικό της τελευταίας στιγμής. Το πρόβλημα της ομάδας είναι μπροστά. Ήρθε ο Σαπαλίδης, σήμερα είχε αξιόλογη παρουσία και μόνο το γκολ του έλειπε. Από εκεί και πέρα κοιτάμε αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό τότε θα προχωρήσουμε. Βέβαια πρέπει να περιμένουμε και το τι θα γίνει και με την περίπτωση του Ποκόνγκ, που έχουμε ένα πρόβλημα εκεί πέρα με τη βίζα του, αλλά έχει συμβόλαιο. Αν κι εκεί δεν προχωρήσει η κατάσταση τότε κι εκεί θα ψάξουμε για ποδοσφαιριστή».

Για το αν υπάρχει μεταγραφή στα “σκαριά”: «Σε σκέψεις υπάρχουν πολλές. Προτάσεις υπάρχουν πάρα πολλές , από εκεί και πέρα είναι κάτι το οποίο εμείς το κοιτάμε. Αυτή τη χρονική στιγμή νομίζω ότι αν και είναι 24 του μηνός και οι μέρες στενεύουν μπορείς να περιμένεις έστω μέχρι και την τελευταία ημέρα για κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook