Ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Πλατανιάς Λάμπρος Μαλτέζος σε δηλώσεις του στον Χανιά ΣΠΟΡ FM υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θα μπει σε διαδικασία να «χτυπήσει» παίκτες του ΑΟΧ και μόνο αν μείνουν ελεύθεροι θα ασχολοηθεί μαζί τους.

Ο Γιάννης Ντερμανάκης, που ήταν μέλος της Κίνησης Ψυλλάκη και δηλώνει ότι θα συμμετέχει σε ενδεχόμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΟΧ, με επιστολή του απαντάει στα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μαλτέζος:

«Όποιος επιθυμεί την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, οφείλει να συμμετέχει στην παρτίδα με τα χαρτιά ανοικτά και πάνω από το τραπέζι. Ο ισχυρισμός του κ.Μαλτέζου όπως εκφράσθηκε το πρωί στον Xania sport fm ότι δηλαδή ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να αποκτήσει παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του ΑΟΧΑΝΙΑ μόνο αν αυτοί μείνουν ελεύθεροι, πέραν του ότι αυτοδιαψεύδεται από την εκπεφρασμένη επιθυμία του συγκεκριμένου παράγοντα του Πλατανιά «η ομάδα του να έχει έντονο το Χανιώτικο στοιχείο την επόμενη αγωνιστική περίοδο» είναι και διπλά επικίνδυνος μιας και παρακινεί στην πράξη τους Χανιώτες και όχι μόνο παίκτες του ΑΟΧ να καταθέσουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι ώστε στη συνέχεια να επιδιώξουν, σε μια ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική συγκυρία, να αποκτηθούν από τον Πλατανιά. Δηλώσεις σαν αυτές προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στον ΑΟΧ, δηλαδή κύμα προσφυγών από τους ποδοσφαιριστές, στην πιο κρίσιμη για την ύπαρξη του χρονική περίοδο. Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον κ.Μαλτέζο ότι οι εποχές που μπορούσε να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στα αποδυτήρια του ΑΟΧ, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στην ίδια συνέντευξη αναφερόμενος στον αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ- ΡΟΔΟΣ, τελειώνουν σύντομα.

Μήπως τελικά για να βάλουν κάποιοι μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ μυαλό και να αναλογιστούν ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες, θα πρέπει να εξεταστεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές η τήρηση ή μη του νόμου Ν. 2328/1995 περί οικονομικής αυτοτέλειας των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και της ενδεχόμενης εμπλοκής de facto ιδιοκτητών τους με ανάληψη εκτέλεσης δημόσιων έργων; Μήπως μόνο έτσι θα επανέλθουν οι ισορροπίες και θα εγκαταλειφθούν οι σταυροφορικές νοοτροπίες που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω;

υ/γ: Εγώ απλά θα περιμένω την απόκτηση από το φίλο σωματείο του Πλατανιά έστω και ενός παίκτη που ανήκει στον ΑΟΧΑΝΙΑ, την αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης των Χανίων και θα πράξω ανάλογα. Είναι επίσης αυτονόητη η συμμετοχή μου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΟΧΑΝΙΑ μόλις συγκροτηθεί ΔΣ και ανεξαρτήτως της αυτοπρόσωπης παρουσίας μου σε αυτό, την οποία δεν κρίνω απαραίτητη μιας και υπάρχουν εκατοντάδες Χανιώτες που αγαπούν την ομάδα και μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Άλλωστε, η δύναμη του ΑΟΧ είναι ο κόσμος του και ήρθε η ώρα, μόλις φύγουν οι «Άγγλοι επενδυτές», να το αποδείξει».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook