Αν και τα Τρίκαλα στόχευαν στη νίκη ο Γιώργος Μαραντάς στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΤ, που σαν προπονητής του Παναιγιάλειου είχε υποχρεώσει τον Κισσαμικό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα:

 «Ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, κυρίως στον αμυντικό της τομέα και νομίζω ότι αυτή είναι η 8η ισοπαλία που έχει. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στην πρώτη καλή επίθεση που έκανε ο Κισσαμικός δεχθήκαμε το γκολ. Σε αυτό βέβαια βοήθησε πάρα πολύ και ο αέρας που είχαμε εναντίον μας και δεν μας άφησε να επιτεθούμε καλά. Παρ’ όλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μου για το τι πρέπει να κάνουμε. Ειδικά οι αλλαγές που ξεκινήσαμε να πραγματοποιούμε από το 55’-60’ και μετά μας βοήθησαν πάρα πολύ. Πήραμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις για να πετύχουμε το γκολ, με πάρα πολύ χαρακτηριστική φάση το τετ-α-τετ που έχασε ο Κουσκουνάς. Το γκολ αν ερχόταν εκείνη τη στιγμή νομίζω το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και θα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς ήρθε λίγο πιο αργά, παρ’ όλα αυτά από εκεί και μετά το γκολ πάλι δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουμίν για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό δεν ήρθε δυστυχώς, αλλά παίξαμε με μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή, που έχει πάρει βαθμούς μέσα στην έδρα της από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Το αποτέλεσμα αυτό μας στεναχωρεί, αλλά δεν είναι για την ομάδα του αρνητικό. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως μας στεναχωρεί, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να πω στον φίλο μου τον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο), ο οποίος κάνει εδώ και 2,5 χρόνια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα αυτή, να έχει καλή συνέχεια. Πραγματικά είναι μία ομάδα σε όλη της τη λειτουργία πολύ καλή και χαίρομαι που είναι εδώ σε αυτή την ομάδα ο Σπύρος Μπαξεβάνος».

Ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων Κώστας Φλίγκος δήλωσε τα εξής: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου για το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι χωρίς κλασική ευκαιρία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή δουλειά και οργανωτικά και αμυντικά. Πιστεύω ότι βγάλαμε πολλές φάσεις και πιστεύω ότι έπρεπε η ομάδα μου έπρεπε να φύγει με το διπλό. Όπως είπε και ο προπονητής μου το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό. Κοιτάμε τη συνέχεια, όπου έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Ο Κισσαμικός έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι και το "Χ" δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, είναι θετικό».