Σε πολύ δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Κύδωνα Χανίων για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι (17/04) κόντρα στην Αγ. Παρασκευή.

Λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Πέτρος Τσαμπάς, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκε στον αχίλλειο ο Μάρκος Κοντογιάννης, που πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η ενημέρωση του Κύδωνα:

Πολύ δυνατοί ρυθμοί επικράτησαν στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (15/4), προτελευταίας για το μεγάλο ματς της Κυριακής (17/4) με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Οι παίκτες του Κώστα Σδράκα δείχνουν μεγάλη διάθεση και εμφανίζονται αποφασισμένοι για το κυριακάτικο παιχνίδι. Η προπόνηση, όπως και εκείνη της Πέμπτης, περιελάμβανε πολύ τακτική.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Πέτρος Τσαμπάς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο ακολούθησε ο Μάρκος Κοντογιάννης, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το Σάββατο (16/4) στις 15:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με την Αγία Παρασκευή, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook