Ένας 29χρονος Πακιστανός συνελήφθη, χθες, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία, στο Ηράκλειο.

Ο 29χρονος άνδρας πουλούσε παράνομα cd και dvd.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθη προχθές (23.04.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, προχθές (23.04.2016) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στον 29χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 88 ψηφιακοί δίσκοι ήχου (cd) και 278 ψηφιακοί δίσκοι ήχου και εικόνας (dvd), διαφόρων ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών, δημιουργών και εταιρειών παραγωγής.

Οι ανωτέρω ψηφιακοί δίσκοι (cd, dvd) δεν έφεραν την απαιτούμενη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας και ο 29χρονος στερείτο νομίμων παραστατικών-τιμολογίων αγοράς.

Ο 29χρονος συνελήφθη και οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook