Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και με προσέλευση χιλιάδων πιστών η τριήμερη Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ο εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στο Μοναστήρι της Βόνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 15, 16 και 17 Ιουλίου αποτελεί θρησκευτικό γεγονός ευρείας κλίμακας και προσελκύει περισσότερους από 100.000 πιστούς, τόσο από την Κρήτη, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας είχε από νωρίς ξεκινήσει την προετοιμασία και το συντονισμό για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του εορτασμού, με επίκεντρο τα θέματα της προσβασιμότητας των επισκεπτών, της διευθέτησης της κυκλοφορίας, των μέτρων ασφάλειας, της πολιτικής προστασίας, καθώς και της παροχής πρώτων βοηθειών, ιατρικής μέριμνας και εξυπηρέτησης προς όφελος πολιτών και επισκεπτών.

Στα πλαίσια αυτά, η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή και τη συνεργασία τους την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου, τη Δημοτική Αστυνομία Μινώα Πεδιάδας, την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, τη διοικούσα επιτροπή της Ι. Μ. Αγίας Μαρίνας Βόνης, τους Συλλόγους Τοπικών Κοινοτήτων και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook