Πρώτη ενημέρωση 12.35 Τελευταία ενημέρωση 14:05

Ο Ολλανδός έχασε τον προσανατολισμό του, ενώ περπατούσε απο Φαλάσαρνα προς Μπάλο – Είχε πει ψέμματα πως είχε πρόβλημα με τα παπούτσια του και πως δεν είχε νερό

Ξεκίνησε απο νωρίς το πρωί για να περπατήσει στο μονοπάτι μεταξύ Φαλασάρνων και Μπάλου, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα και κάλεσε σε βοήθεια.

Ο λόγος, αυτή τη φορά, για έναν 48χρονο Ολλανδό που διαμένει σε ξενοδοχείο στα Φαλάσαρνα.

Ο περιπατητής δεν αντιπετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά καλώντας απο το κινητό τηλέφωνο σε βοήθεια ισχυρίστηκε πως είχε πρόβλημα με τα παπούτσια του και δεν μπορούσε να συνεχίσει το περπάτημα.

Στην περιοχή μετέβησαν δύο διασώστες απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, οι οποίοι τον αναζήτησαν για αρκετή ώρα καθώς είχε μετακινηθεί απο το αρχικό σημείο.

Τελικά, το μεσημέρι τον εντόπισαν και – σύμφωνα με πληροφορίες – διαπίστωσαν πως δεν είχε πρόβλημα με τα παπούτσια αλλά είχε χάσει τον προσανατολισμό του!!

Μάλιστα είχε και νερό και τώρα πλέον – σύμφωνα με πολλούς – είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το θέμα της χρέωσης των επιχειρήσεων διάσωσης, οι οποίες έχουν και μεγάλο κόστος αλλά θέτουν και σε κίνδυνο τους Πυροσβέστες που σπεύδουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook