Ο αγώνας έχει και συνέχεια…Οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, συσπείρωσαν τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της Κρήτης και πλέον είναι έτοιμες να διαπραγματευτούν για όφελος των σωματείων που εκπροσωπούν.

Η ΕΠΣΗ παρουσίασε το χορηγικό πρόγραμμα που θα αποσταλεί στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στον Υφυπουργού Πολιτισμού αλλά και στην διοίκηση του ΟΠΑΠ, όπου εκ των άλλων θα συνοδεύεται με μια επιστολή –προειδοποίηση που θα κάνει γνωστό πως εάν δεν γίνει δεκτό το χορηγικό πρόγραμμα τότε θα στραφούν σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες που επιθυμούν να στηρίξουν της ΕΠΣ Κρήτης.

Τι λέει και τι ζητά

Το επικείμενο χορηγικό πρόγραμμά ζητά καταρχήν, τα οικονομικά οφέλη των ερασιτεχνικών σωματείων να είναι σε συνάρτηση με τις εξής κατηγορίες: Που αγωνίζεται, Ποια θα είναι η συμπεριφορά των ομάδων (πόσες κίτρινες – κόκκινες δέχθηκε το σωματείο, αν θα τιμωρείται λόγω επεισοδίων), πόσα έξοδα συντήρησης για το γήπεδο υπάρχουν, η γεωγραφική τοποθεσία των σωματείων (όσο πιο μακριά τόσο πιο πολλά έξοδα).

 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προσφέρει μια σειρά διαφημίσεων στην εταιρία που θα θελήσει να επενδύσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Π.Χ Να πάρει την ονομασία του εκάστοτε πρωταθλήματος, να βάλει ταμπέλες σε κάθε γήπεδο, να διαφημιστεί σε κάθε φανέλα, να κάνει χρήση του εμβλήματος κάθε συλλόγου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook