Μπορεί η Jennifer Lopez να ήταν μαζί με τον Marc Anthony σχεδόν επτά χρόνια, όμως εκείνος δεν είχε θέση στην καρδιά της μάνας της, αλλά κάποιος άλλος από το παρελθόν της κόρης της.

Και ποιος ήταν αυτός; Ο πρώην σύζυγός της, Ben Affleck!

Η μητέρα της Jlo, Guadulupe Rodrigue, μάλιστα πλησίασε τον Affleck, αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της κόρης της στις 12 Ιουλίου, μέσω email παρακαλώ, γιατί είχε ανάγκη να μιλήσει μαζί του και να τη συμβουλεύσει για την JLo. Είναι ένας άνθρωπος που ακόμη τον αγαπάει και τον εμπιστεύεται πάρα πολύ.

Σύμφωνα με την DailyMail, εκείνος της απάντησε προσφέροντας ό,τι μπορούσε από συμβουλές, ενώ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για τη λατίνα τραγουδίστρια.

Και μπορεί η πεθερά να μην ήταν… καλή για τον Marc Anthony, όμως και εκείνος δεν ήταν σωστός σύζυγος, αφού ήταν υπερβολικά κτητικός, ζηλιάρης και βίαιος και ήθελε τα πάντα να περνούν από την έγκρισή του.

«Είχανε τεράστιους καβγάδες. Ήταν ένας πολύ άσχημος γάμος και η Jennifer βρήκε το θάρρος να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό μετά τα όσα της είχε κάνει. Ο Marc Anthony ήταν απαίσιος σύζυγος», δηλώνει ένα στενό πρόσωπο της Jlo και προσθέτει:
«Οι καβγάδες τους ήταν ασταμάτητοι και πολλές φορές η Jennifer τον έδιωχνε από το σπίτι και τον έστελνε να μείνει σε ξενοδοχείο. Του ζητούσε να φύγει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο».

Μια άλλη πηγή αναφέρει πως πριν το χωρισμό τους προηγήθηκαν δύο μήνες συνεχών ρήξεων μεταξύ τους και πως δεν άντεχαν πια ο ένας τον άλλον. Ήταν και οι δύο δυστυχισμένοι και για αυτό πήραν ξεχωριστούς δρόμους.

«Την πίεζε σε μια προσπάθειά του να την κάνει να αισθάνεται τόσο άσχημα, ώστε να μη μπορεί να απολαύσει τις επιτυχίες της και να ασχοληθεί με την καριέρα της», καταλήγει.