Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Σπύρος Μπαξεβάνος από το φιλικό του Κισσαμικού με τον ΑΟΧ, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Η τοποθέτησή του 45χρονου προπονητή για το παιχνίδι: «Το γήπεδο ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για μας. Από εκεί και πέρα, αυτό που ήθελα να δω στα 70 πρώτα λεπτά, το είδα, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις στην επίθεση σε αυτόν τον κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Μετά τις αλλαγές, δημιούργησε και ο ΑΟΧ τις δικές του ευκαιρίες, αλλά το βασικό είναι ότι μετά το χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων που είχαμε το προηγούμενο παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παιδιών. Τώρα περιμένουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (σ.σ. με ΙΝΚΑ στο Καστέλι). Θέλουμε να βρούμε ρυθμό μέσα από αυτά τα παιχνίδια για την ομάδα μας ώστε να ‘μαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα το γεγονός ότι μπορεί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 25 του μήνα: «Πρόβλημα δεν είναι μόνο για μας, αλλά για όλες τις ομάδες. Άρα αν είναι πρόβλημα για όλους, ουσιαστικά δεν είναι πρόβλημα. Από εκεί και πέρα μας ενδιαφέρει ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για κάποια παιδιά που είναι πιο πίσω, όπως ο Ποκόνγκ, ο Μάριο που ήρθε τώρα και ο Μίλιτς που είναι τραυματίας. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας».