Σύσκεψη με θέμα τη 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, το διοικητικό συμβούλιο της Κατασκευαστικής Εταιρείας Μινώα Πεδιάδας, καθώς και η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης.

Σκοπός τη συνάντησης ήταν ο συντονισμός των τελευταίων λεπτομερειών πριν την έναρξη της έκθεσης, η οποία εγκαινιάζεται την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 8:00μ.μ. από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Κανελλόπουλο.

Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, με ώρες λειτουργίας 17:30 – 22:30 τις καθημερινές και 10:30 – 14:30, 17:30 – 22:30 το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook