Από τις σπάνιες φορές που τοποθετήθηκε για τη διαιτησία ήταν για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που τόνισε ότι η ομάδα βρήκε… στοπ όποτε πήγε να διεκδικήσει ό,τι πιθανότητες είχε για κάποιο γκολ.

Η αρχική του τοποθέτηση του για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί, είχαμε πολύ παθητικό ρόλο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και όπως ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Δίκαια προηγήθηκε η Λαμία, που ήταν σαφώς καλύτερη από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών προσπαθήσαμε να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα και σε αυτά τα πράγματα που θέλουμε να περάσουμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς πάλι δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Περιμέναμε η εικόνα της ομάδας μας να είναι εξίσου καλή με τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε κάτι καλό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λαμία. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας… άφησαν να διεκδικήσουμε τις όποιες δυνατότητες είχαμε για να πάρουμε κάτι. Πρώτη φορά μιλάω για διαιτησία, έχουμε παράπονα για κάποιες φάσεις, για πολλά εύκολα φάουλ που έδινε στην ομάδα της Λαμίας σε αντίθεση με εμάς σε παρόμοιες φάσεις και δεν ξέρω θα δούμε στο βίντεο του αγώνα, γιατί για μένα υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο που έπρεπε να δοθούν και το δεύτερο γκολ της Λαμίας που είμαι στην ίδια ευθεία κι έχω την εντύπωση ότι έρχεται από οφσάιντ. Με αυτά που λέω δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών της Λαμίας, η οποία επαναλαμβάνω ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο από εμάς. Απλά σε όποιες πιθανότητες είχαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό βρήκαμε… στοπ! Να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα της Λαμίας, καλή συνέχεια και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις βαθμολογικές απώλειες των ομάδων που θεωρούνται φαβορί: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Football League. Είδαμε και τις προηγούμενες χρονιές ότι αυτό ήταν. Είναι κάποιες ομάδες όπως έχω πει και παλιότερα που είναι ιστορικές, με βαριά φανέλα, αλλά δείχνει αυτή η κατηγορία ότι η φανέλα δεν μετράει. Κάθε Κυριακή πρέπει να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο ποιος πραγματικά είσαι, να… ματώνεις, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να μπορείς να παίρνεις τους βαθμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έξω από τον αγωνιστικό χώρο σίγουρα είναι μεγάλες ομάδες, μεγάλα ονόματα, αλλά σημασία έχει το τι κάνω στον αγωνιστικό χώρο και το τι κάνω “σήμερα”, δεν έχει σχέση με το τι έχω κάνει “χθες” ή στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα νομίζω για όλους. Είναι καλό γιατί είναι κι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δείχνει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει ή να χάσει βαθμούς και μέσα και έξω».

Για την προσπάθεια της Λαμίας που έχει οργάνωση, υψηλό μπάτζετ, αξιόλογους ποδοσφαιριστές και αρκετούς φιλάθλους: «Σίγουρα είναι και αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη ομάδα. Από εκεί και πέρα και τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο. Ό,τι κερδίζεις πρέπει να το κερδίζεις με προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα και έμπειρο προπονητή έχει και υπάρχει και καλό υλικό στην ομάδα για να μπορέσει να κάνει κάτι καλό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook