Στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς υποβλήθηκε η ομάδα Κ15 του συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Τα τεστ έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας Λεωνίδα Παπαδάκη και του προπονητή της Κ15 Γιώργου Ριτζάκη.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε βρέθηκε η Κ15 της ομάδας μας, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ. Αυτά πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, Λεωνίδα Παπαδάκη και από τον προπονητή της Κ15, Γιώργο Ριτζάκη.

Πλέον και τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα την πρώτη ομάδα, εκμεταλλευόμενα και αυτά τα τεχνικά και επιστημονικά μέσα που βρίσκονται στο Μάλεμε.

Στόχος είναι αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ στα τμήματα υποδομής, τα στοιχεία για την φυσική κατάσταση όλων τα ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στην διάθεση των τεχνικών επιτελείων, προκειμένου να έχουν ακόμα καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες των ομάδων μας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook