Πήραν και έδωσαν οι φωτογραφίες και τα ενσταντανέ πολιτικών και φορέων μεταξύ τους (ακόμα και selfie!) στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στα Χανιά για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Από όλες τις φωτογραφήσεις δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η κα Ντόρα Μπακογιάννη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φωτογραφήθηκε και με την… “αριστερά” και με τη “δεξιά” αλλά και με το “κέντρο”

Στο δημαρχείο Χανίων, την ώρα που οι δημοσιογράφοι έπαιρναν τις φωτογραφίες και τα πλάνα τους, η κα Μπακογιάννη είπε: “Θέλω να βγάλω μια φωτογραφία με τη γνήσια αριστερά” παίρνοντας θέση για τη φωτογραφία δίπλα στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ και πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Αντώνη Σχετάκη.

Εκείνη τη στιγμή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Νικηφοράκης, μπαίνοντας στην αίθουσα σχολίασε διερωτώμενος:

“Ο Σχετάκης είναι η γνήσια αριστερά;! Θα μου πεις εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται αριστερά, οπότε…”

Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη είπε: “Και τώρα να βγάλω και μια φωτογραφία με τη δεξιά” και πήρε θέση δίπλα στον δημοτικό σύμβουλο και από τα παλιά τοπικά στελέχη της ΝΔ, Γιώργο Κουκλάκη.

Όσο για το κέντρο… είχε φροντίσει η κα Χρύσα Χαριτάκη από το τοπικό ΠΑΣΟΚ να βγάλει νωρίτερα φωτογραφία με την κα Μπακογιάννη έξω από το φρούριο του Φιρκά.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook