Ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών του, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι που έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή, δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο προπονητής του Κισσαμικού προσπάθησε όμως παράλληλα να… ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι για την ομάδα του αυτό που έχει σημασία είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι από τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου η ομάδα έχει περάσει στην επόμενη φάση. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Θα θέλαμε σήμερα να είχε λίγο καλύτερο καιρό, για να έχει και περισσότερο κόσμο, να έρθει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια των παιδιών και να τους ανταμείψει που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είχαμε αρκετές αλλαγές σήμερα, γιατί εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα βοηθάει το ότι δεν υπήρχε άγχος και πίεση, λόγω του ότι είχαμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν έβγαλαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Απλά τώρα πρέπει να… χαμηλώσουμε κι εμείς πάλι τα κεφάλια κάτω και να πάμε να προετοιμαστούμε για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας».

Από την πλευρά του για τον Λεβαδειακό ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν είχε πολλά να πει και εστίασε στην ουσία, που ήταν η πρόκριση της ομάδας του στους “16” του θεσμού: «Για εμένα το βασικό ήταν ότι σήμερα περάσαμε στον επόμενο γύρο, χωρίς τραυματισμούς, γιατί έχουμε από αυτούς πάρα πολλούς μέχρι τώρα. Αυτό είναι το βασικό. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για το πάθος που επέδειξαν και συνεχίζουμε».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook