Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου έμεινε από τους παίκτες του ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού: «Ξέραμε από την αρχή ότι το… αφεντικό σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Μπορώ να κρατήσω μόνο την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, που κρατήσαμε το μηδέν πίσω στην εστία μας. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που μπήκε γρήγορα το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν για εμάς, χάσαμε λίγο την αγωνιστική μας πειθαρχία, προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα λίγο προς τα μπροστά, αλλά η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής μέσα στο γήπεδο και νομίζω δίκαια ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τα επόμενα τέρματα, από κάποια ατομικά λάθη δικά μας. Κέρδισε ο καλύτερος και το επόμενο παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με τον Πανελευσινιακό, που η ουσία για εμάς είναι το πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Θέλαμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και μέχρι ένα σημείο είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Επαναλαμβάνω ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αποχωρεί από την Αθήνα με ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας: «Νομίζω μόνο από το πρώτο ημίχρονο. Όσο είχαμε την αγωνιστική πειθαρχία, κρατούσαμε τις θέσεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές μόνο απειληθήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο από τη στιγμή που έρχεται γρήγορα το πρώτο γκολ, χάνουμε την αγωνιστική πειθαρχία μας μέσα στο γήπεδο και γίνονται κάποια σημαντικά λάθη. Είναι άλλο να είσαι 1-0 στο Κύπελλο, πρέπει να κρατήσεις την αγωνιστική σου πειθαρχία κι αν μπορέσεις κάποια στιγμή να… κλέψεις ένα γκολ, ή ακόμα και στο 2-0 αλλάζουν τα πράγματα. Νομίζω λόγω ενθουσιασμού, απειρίας, προσπαθήσαμε να βγούμε λίγο πιο μπροστά, να παίξουμε, να κερδίσουμε κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο, το οποίο τελικά βγήκε σε αρνητικό για την ομάδα μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook