Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει “καθηλωθεί” η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που υπέστη την 7η εκτός έδρας ήττα της και 10η συνολικά σε 16 παιχνίδια, με 1-0 από τον Ηλυσιακό.

Το όμορφο γκολ του νεαρού Μάλτσι, που είχε διακριθεί ιδιαίτερα και στο πρώτο ματς στις Μουρνιές, στο 21’ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, που αποσπάστηκαν με 4 βαθμούς από το ΙΝΚΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Τσίτα, που για λίγο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από προσπάθεια του Βεστάκη.

Ο τελευταίος είχε την καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ’ Εθνική, ο οποίος έχει παράπονα από τον Καρδιτσιώτη στην καταγωγή ρέφερι της ΕΠΣ Σάμου, Σφέτσια, ζητώντας πέναλτι πάνω στον Τσικουδάκη, αν και ίσως όπως υποστηρίζουν από την ομάδα πιο καταφανέστατη παράβαση ήταν αυτή στις καθυστερήσεις σε παρατεταμένο τράβηγμα αμυντικού πάνω στον Τσίτα.

Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου)
Βοηθοί: Σγουράκης-Φαγκρίδας (Πειραιά)

Ηλυσιακός (Αλέξανδρος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμμάτικας, Ρόπας (13′ λ.τρ. Τσινιάς), Πέττας, Ντούμπερετ, Σαμιωτάκης, Πουλάκης (70′ Ξαγοράρης), Κούντου, Ιωάννου, Μάλτσι, Φλέγγας (76′ Αμανατίδης).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Γαλανίδης (60′ Ντα Κόστα), Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Σουμπασάκης (80′ Γκουτσίδης), Βεστάκης, Ντεντάκης, Τσικουδάκης (88′ λ.τρ. Βουρβαχάκης), Ταταράκης, Τσίτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook