Αβάσταχτη οδύνη προκάλεσε, στην οικογένεια και στους φίλους της, ο τραγικός θάνατος της Ευτυχίας Κλεομένη χθες το πρωί σε τροχαίο ατύχημα. 

Η άτυχη 30χρονη σκοτώθηκε, όταν όχημα που οδηγούσε 79χρονος, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας της, κοντά στο νέο Νοσοκομείο Λεμεσού, στην οδό Συνεργατισμού.

Οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 30χρονης, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η κηδεία της Ευτυχίας Κλεομένη θα τελεστεί την Τετάρτη 26/04 στις 11:00 το πρωί στην εκκλησιά του Αγίου Νικολάου στα Πολεμίδια.

 

Όπως αναφέρουν φίλοι της Ευτυχίας στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook, η επιθυμία της μητέρας είναι στην κηδεία να φορέσουν όλοι οσοι παρεβρεθούν για το ύστατο χαίρε, λευκή μπλούζα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Επιθυμία της μητέρας της Ευτυχίας Κλεομένη (Eutuxia Kleomeni) είναι στην κηδεία να φορέσουμε άσπρα η τουλάχιστον από πάνω άσπρο, όχι εντελώς στα μαύρα.. Η κηδεία θα είναι αυτή την Τετάρτη 26/4/17 ώρα 11:00 στην εκκλησιά Αγ. Νικολάου στα Πολεμίδια…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook