Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού σε Εργοτέλη και Ηρόδοτο:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του Εργοτέλη και του Ηροδότου για τις επιτυχίες που χάρισαν στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου.

Η άνοδος του Εργοτέλη στην Β΄ Εθνική αποτελεί την δίκαιη επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν όλοι στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η δυναμική αυτού του ιστορικού συλλόγου ξεπερνάει την κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε φέτος, κάτι που κατέστη ξεκάθαρο με τις εμφανίσεις του ολόκληρη τη χρονιά.  Ευελπιστούμε ότι και η B΄ Εθνική θα αποδειχθεί απλώς μια ακόμα σύντομη στάση στο ταξίδι επιστροφής του Εργοτέλη προς την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος από τον Ηρόδοτο, επίσης  προσέφερε χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και σε ολόκληρο το Ηράκλειο. Και επιβεβαίωσε ότι η πόλη μας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο στην Α΄ Εθνική, διαθέτει ανθρώπους με αγάπη και γνώση για το άθλημα, οι οποίοι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, δουλεύουν με μεράκι, συχνά και με αυταπάρνηση, για την πρόοδό του.

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό και των δυο συλλόγων».  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook