Οι ομάδες βγάζουν απόψε αρχηγούς

Το Nomads έκανε πρεμιέρα χθες στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής.

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την περιπέτεια. Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο.

Κάθε τηλεοπτική εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει την περιοχή όπου θα κατοικούν οι ομάδες.

Νικητές  στην πρώτη μονομαχία, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με καταρρακτώδη βροχή ήταν οι Νομάδες της Φωτιάς μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στο νήμα. Νικήτρια ήταν η Μαντώ Γαστεράτου η οποία πήρε στο νήμα την πρωτιά από τους Ωκεανούς καθώς η Ευαγγελία Πλατανιώτη πίστεψε πως ήταν μόνη της.

Στον αγώνα του ξαφνικού θανάτου οι Νομάδες της Ζούγκλας και του Ωκεανού αναμετρήθηκαν για να αποφύγουν να μείνουν στην παραλία και να χτίσουν το κατάλυμά τους. Τελικά οι μπλε θα μείνουν παρέα με τους ντόπιους στο χωριό ενώ η ομάδα της Ζούγκλας θα περάσει τη δοκιμασία της παραλίας.

Στο σημερινό επεισόδιο οι Νομάδες θα πρέπει να βγάλουν αρχηγό. Ένας αρχηγός θα αναδειχθεί για κάθε ομάδα.

Στο επεισόδιο θα δούμε ένα νέο συγκλονιστικό παιχνίδι που όμως όπως είδαμε στο τρέιλερ επιφυλάσσει και έναν τραυματισμό.

Αν και ο ΑΝΤ1 δεν μας δείχνει ποιος είναι ο παίκτης που σφαδάζει και του κρατάνε το χέρι φαίνεται ότι έχει τατουάζ στο χέρι του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook