Με σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Μινώταυρος συγχαίρει τον Απόστολο Παπουτσάκη για την εκλογή του στην θέση του προέδρου της Superleague αλλά και τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δημήτρη Μαρινάκη, για την εισαγωγή του σε σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η ανακοίνωση για Παπουτσάκη:

\’\’Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος Μουρνιών, συγχαίρει τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε.Εργοτέλης, για την εκλογή του ως πρόεδρος της Super League. Μια εκλογή που αποτελεί τιμή για τον ίδιο, για την Π.Α.Ε. Εργοτέλης που τόσο υποδειγματικά διοικεί, αλλά και για όλο το κρητικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε ολόψυχα, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος               Ο Γ.Γραμματέας

Γιώργος Βεργάκης    Μάρκος Ζαχαράκης»

Η ανακοίνωση για Μαρινάκη:

\’\’Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος, συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της Α΄ ομάδας μας Δημήτρη Μαρινάκη, για την εισαγωγή του στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η επιτυχία του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, σε συνδυασμό με την ανελλιπή παρουσία του στις υποχρεώσεις της ομάδας μας την περισυνή περίοδο, αποδυκνείουν πως όταν υπάρχει η θέληση, οι σχολικές υποχρεώσεις και ο αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν με επιτυχία.

Για το Δ.Σ.

ΟΠρόεδρος               Ο Γ.Γραμματέας

Γιώργος Βεργάκης    Μάρκος Ζαχαράκης»

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook