Ο πλειοδότης της καντίνας στους Αγ.Αποστόλους περνά στην αντεπίθεση και στέλνει εξώδικό στον Μιχάλη Βλαχάκη – Τι ζητάει

Στην αντεπίθεση περνά ο πλειοδότης της καντίνας στους Αγ.Αποστόλους, ο οποίος, μέσω δικηγόρου απέστειλε εξώδικο προς τον Μιχάλη Βλαχάκη, κατηγορώντας τον οτι με δημόσιες τοποθετήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσα ενημέρωσης. προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του παρουσιάζοντάς τον ως “καταληψία” και “καταπατητή” ενώ ταυτόχρονα υπέδειξε στην ΔΕΥΑΧ την παράνομη διακοπή της υδροδότησης στην καντίνα, απόφαση που αναιρέθηκε αργότερα με δικαστική πράξη.

Ο πλειοδότης της καντίνας, κατηγορεί τον κ. Βλαχάκη για μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος και για δημόσιο εξευτελισμό του και τον καλεί, μέσα σε διάστημα 10 ημερών να ανακαλέσει ρητά την προσβολή των επιλήψιμων δημοσιεύσεων σε βάρος του, να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες ενώ σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του για την προστασία της τιμής και της υπόληψής του.

Υπενθυμίζεται οτι στην παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, ο κ. Βλαχάκης επικαλέστηκε ως αιτία τα όσα διαδραματίστηκαν με επίκεντρο την καντίνα στους Αγ. Αποστόλους

Διαβάστε  την εξώδικη διαμαρτυρία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook