Μετά τη συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ με τις διοικήσεις της HELEXPO και της ΔΕΘ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τη οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, ενώ σημείωσε ότι:

\”Είναι εμφανές ότι γίνεται μία προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Εάν οι κυβερνώντες είχαν δει την καμπύλη της εκθέσεως θα είχαν διαπιστώσει ότι η κατάσταση δεν πάει καλά και ότι θα ακολουθούσε και η καμπύλη της οικονομίας.

Σήμερα βρισκόμαστε πάνω στο \”μηδέν\”, όχι λίγο πριν από το \”μηδέν\”. Χρειάζεται να ανασκουμπωθούμε, να σταματήσουμε τη φλυαρία και να πάμε στη μάχη. Και αυτό δεν είναι δικό μου. Έρχεται από τον Όμηρο και τον Αχιλλέα.

Πάντα επίκαιρη η ιστορία, μας δίνει τη σαφή οδηγία να αγωνιστούμε, να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα, την κοινωνία, την οικονομία μας και φυσικά την \”παλιά οτομοτρίς\” της οικονομίας, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αισιοδοξώ ότι μπορούμε όλοι, εάν συνεργαστούμε και ομονοήσουμε, του χρόνου, τα καλά αποτελέσματα να φανούν πρώτα απ’ αυτήν την έκθεση\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook