Πρωτοφανή απανθρωπιά και αγριότητα έδειξαν δυο άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι δυο ηλικιωμένων γυναικών στην Άρτα για να κλέψουν. Οι άτυχες γριούλες ξύπνησαν από τον θόρυβο και βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους εισβολείς, που δεν δίστασαν να τις χτυπήσουν για να τις εξουδετερώσουν.

Οι ληστές απείλησαν με μαχαίρια τις δυο ηλικιωμένες γυναίκες ηλικίας 77 και 78 χρόνων μέσα στο σπίτι τους στη Σγάρα Άρτας και, αφού τις ακινητοποίησαν, άρχισαν να τις χτυπούν για να τις αναγκάσουν να αποκαλύψουν πού έκρυβαν χρήματα και τιμαλφή. Αφού άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, αλλά και τα κοσμήματά τους και άλλα αντικείμενα, βγήκαν από το σπίτι.

Αμέσως, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, διέρρηξαν και το αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο απ’ έξω και άρπαξαν από μέσα δύο βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και έγιναν καπνός. Οι τραυματισμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουργαρελίου συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook