Τα πιο συζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν σχολίασε, σε συνέντευξή του στο «Super Star», ο Τζώνη Καλημέρης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια: «Πέρυσι στο \”Dancing\” έκανε εξαιρετική δουλειά. Σε αυτά τα show o παρουσιαστής δεν πρέπει να κλέβει την παράσταση, πρέπει να είναι ο “πασαδόρος”, και η Ζέτα αυτό το έκανε εκπληκτικά. Μου άρεσε και που είχε επιλέξει αυτό το λίγο ψυχρό ύφος και το look στα μαλλιά. (…) Γενικά το πολύ προβεβλημένα πρόσωπα, επειδή δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, καίγονται και πάρα πολύ γρήγορα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου τον είχαν φέρει για το πρωινό της ΕΡΤ και είχα πει “δεν κάνει αυτός”. Μάλιστα, μου τον είχαν φέρει ως τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Ράνια Θρασκιά τότε, και εγώ είπα “δεν κάνει”. Και τελικά πήγανε στο Mega και σκίσανε. (…) Δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει για πρωινό ο Γρηγόρης, και προφανώς έπεσα έξω. (…) Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ο Γρηγόρης έφυγε από το πρωινό. Πιστεύω ότι έπρεπε να κάτσει να το παλέψει. Αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει».

Το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου: «Αυτό που πάθανε, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την περσινή τους επιτυχία και τη φετινή τους προσγείωση».

Το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: «Είναι ένα φρέσκο πράγμα στην τηλεόραση. Αν προσέξουν και διαχειριστούν σωστά την τηλεοπτική τους πορεία, μπορούν να παραμείνουν καιρό. Δεν θα έλεγα ότι είναι μια φωτοβολίδα».

Οι «Ράδιο Αρβύλα»: «Έχουν βρει ακριβώς τον σφυγμό του Έλληνα. Είναι μια παρέα που προφανώς περνάει καλά. (…) Εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση, τους “Ράδιο Αρβύλα” δεν τους χάνω».

 Η Ρούλα Κορομηλά: «Το \”Big Brother\” το παρουσίασε μια χαρά. Αν έπρεπε ή δεν έπρεπε, αφορά αυτήν και τη συνείδησή της. Εμάς, ως ανθρώπους της τηλεόρασης, μας ενδιαφέρει αν έκανε την παρουσίαση καλά. Το παρουσίασε καλά πιστεύω. (…) Νομίζω ότι έκανε λάθος στο \”Greek Idol\” με όλο αυτό το αποθεωτικό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μεγάλη επιτυχία και δεν το πολυγράφουνε. Και έχει κάνει μια καλή εκπομπή από αυτές που βλέπεις. Η Ρούλα έπρεπε να κάνει μια πιο αφαιρετική παρουσίαση. Όπως και στο εξωτερικό, οι σταρ είναι οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι».

Η Έλλη Στάη: «Με την Έλλη, πριν φύγω (από την ΕΡΤ) είχαμε κάνει μια κουβέντα για να έρθει με ενημερωτική πολιτική εκπομπή κάθε Δευτέρα. Είχαμε σχεδόν συμφωνήσει. Μετά έφυγα και σταμάτησαν οι κουβέντες. Οι ειδήσεις είναι δύσκολο πράγμα στην ΕΡΤ επειδή πέρασε μια διετία τρομερής απαξίωσης. Είναι πολύ άδικο αυτό που συνέβη για την ΕΡΤ. Η Έλλη έχει χρεωθεί το γύρισμα σελίδας, το οποίο είναι επίπονο, μακρύ και δύσκολο. Ήθελε πιο σιγανό μπάσιμο η εισαγωγή της στην ΕΡΤ. Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να γίνει σταδιακά και όχι με τόσο μεγάλη μπουκιά όπως το δελτίο».


yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook